• Дерев’яні горизонтальні жалюзі: де купити в Україні.

    jvd3

    Стильне оформлення приміщення – це своєрідне мистецтво. Гарний та сучасний дизайн, продуманий у деталях – це не розкіш, а частина життя більшості людей. Створити затишну та особливу атмосферу у будинку, допоможуть дерев’яні жалюзі з якісних матеріалів.

    Купити готові вироби на пластикові вікна або замовити з урахуванням необхідних розмірів можна в інтернет магазині Ролети України. У каталозі представлена продукція з дерева в будь-якій колірній гамі та з додатковими особливостями. Якщо ви цінитель натуральних матеріалів та краси, тоді купувати жалюзі з дерева краще у нас.

    Жалюзі на вікна горизонтальні дерев’яні: як купити.

    Насамперед слід визначитися з вибором. Дізнатися про розміри віконних отворів, ретельно вивчити інтер’єр приміщення, щоб готовий виріб вдало гармоніював з обстановкою в кімнаті.

    Ми реалізуємо вироби як з широкими, так і вузькими ламелями. Жалюзі з ламелями першого типу, підійдуть для віконних отворів, у яких складно застосовувати вироби з вузькими ламелями. Щоб придбати дерев’яні вироби, потрібно зателефонувати за вказаним номером або залишити заявку. Готовий товар ми надсилаємо по всій Україні зручною для клієнта службою доставки.

    jvd2

    Дерев’яні жалюзі готові: особливості та переваги

    Основна особливість виробів такого типу полягає у натуральності. Сонцезахисні системи виготовляються виключно з екологічно чистих матеріалів, що позитивно позначається на загальній атмосфері в приміщенні, а також здоров’я мешканців будинку. Розглянемо список переваг дерев’яних жалюзі:

    1. Оригінальний зовнішній вигляд. Завдяки своїй структурі та величезній кольоровій гамі вироби будуть ідеально поєднуватися з будь-яким дизайном. Системи з каталогу магазину Ролети України мають стильний та багатий вигляд.
    2. Тривалий термін експлуатації. Натуральне дерево не вигоряє і не втрачає своїх первинних даних.
    3. Просте встановлення та ремонт.
    4. Універсальність. Жалюзі з дерева можуть доповнити неповторний стиль, вони чудово виглядають з вишуканими меблями, гардинами, ламбрекенами, портьєрами. Використовувати вироби можна не тільки у житлових приміщеннях, а й у кафе, ресторанах, офісах, магазинах та інших приміщеннях громадського типу.
    5. Надійний захист від ультрафіолету. Жалюзі оснащені зручним механізмом керування, завдяки цьому можна не тільки захиститись від потрапляння прямих сонячних променів, але й зберегти комфортну температуру в кімнаті.
    6. Безпека для довкілля. Натуральне дерево не викликає алергії і не провокує розвиток інших захворювань.
    7. Простота у догляді. За виробами такого варіанту просто доглядати. Достатньо протерти ламелі та механізм губкою, і вони будуть виглядати як нові.

    Якщо наші клієнти не зможуть підібрати для себе готові жалюзі, ми можемо зробити їх на замовлення.

    Дерев’яні жалюзі на замовлення: як оформити заявку

    Для того, щоб замовити дерев’яні жалюзі потрібного варіанту, клієнту не обов’язково виходити з дому. Достатньо залишити заявку на сайті магазину Ролети України та наш замірник приїде за вказаною адресою, він допоможе зробити правильно виміри та надасть рекомендації щодо вибору моделі.

    Купити дерев’яні жалюзі недорого: що ми готові запропонувати

    jvd1

    Доступна ціна на вироби від нашого магазину – це не все, що отримують наші клієнти. При оформленні замовлення ми з радістю надаємо всім покупцям:

    – консультацію з підбору жалюзі для вікон будь-якого типу та розміру;

    – виїзд замірника, консультація на місці, розрахунок вартості виробу на замовлення;

    – зручна система оплати;

    – доставка в будь-який регіон України;

    – демонстрація зразків (на вимогу).

    Купити дерев’яні жалюзі: ціна та на що звернути увагу

    При виборі виробів слід враховувати такі факторы:

    1. структура. Поверхня не обов’язково має бути гладкою. Якщо жалюзі включають зрізи сучків або річних кілець, це не означає, що вироби низької якості.
    2. Ступінь матовості. Вона може бути різною, для дерева це норма.
    3. Вид отворів для шнурів. Як правило, роз’єми не тонуються.
    4. Приміщення, у якому використовуватимуться жалюзі. Якщо в кімнаті спостерігаються різкі перепади температури та високий рівень вологості, тоді краще не купувати вироби з дерева.

    Дотримуючись правил, кожен клієнт зможе купити кращий сонцезахисний варіант недорого.

    Жалюзі з дерева: гарантія та термін служби

    Те, як довго прослужать вироби, залежить від: якості складання та механізму керування (він не повинен включати тонкі деталі). Також важливо, щоб маса полотна відповідала довжині карнизу. Щоб надалі не виникало проблем, ми рекомендуємо скористатися послугою допомоги досвідчених фахівців, які зроблять правильний розрахунок.

    Переконатись у професіоналізмі компанії Ролети України дозволять позитивні відгуки.

мы на карте google map

Зв'язатися з нами

Roleti.ua

×

×