• Купити ролети розбавити інтер’єр сучасними нотками

    Не дивлячись на те, що сонцезахисні ролети «день-ніч» на ринку не новинка, широкого поширення вони набули порівняно недавно. Дані вироби є поєднанням функціоналу і сучасних технологій. Конструкція складається із звичайних тканинних ролет та горизонтальних жалюзей, завдяки цьому регулювати рівень освітлення у приміщенні просто.

    Перше на що хочеться звернути увагу – дана система оснащена зручним та ефективним механізмом керування, що дозволяє раціонально розподіляти сонячне світло по кімнаті. Ролети мають компактні габарити, вони легкі та привабливі, тому підібрати вироби під конкретний інтер’єр буде просто.

    dn1

    Як купити ролети день ніч на вікна у магазині Ролети України

    Продукція, пропонована нашими постачальниками, відрізняється високою якістю та оптимальними розцінками. Вартість залежить від колірного рішення товару, виду та матеріалу який використовувався у виробництві. Хочеться відзначити, що ролети день ніч виготовляються з екологічно чистої сировини, тому вироби можна використовувати навіть для дитячих кімнат, а зі зручним та зрозумілим механізмом керування зможе впоратися навіть дитина.

    dn2

    Купити тканинні ролети недорого в Україні: на що звернути увагу

    Ця сонцезахисна система зарекомендувала себе з кращого боку не тільки в житлових приміщеннях, а й в офісних та громадських інтер’єрах. Вибираючи ролети, важливо враховувати розмір віконних отворів, колірну гаму дизайну, варіант меблів, на те, як оформлені стіни та стеля. Якщо не вийде підібрати найбільш відповідний виріб, ми готові пошити тканинні ролети на замовлення з урахуванням побажань клієнта.

    Ролета тканинна день ніч: переваги та особливості

    Зупинивши свій погляд на цій продукції, кожен покупець може бути впевненим у тому, що вибір було зроблено правильно. Вироби від магазину Ролети України відрізняються довговічністю, якістю та надійністю. Отже, дізнаємося докладніше про плюси тканинних ролетів:

    1. Функціональність. Кожна одиниця оснащена чотирма можливими положеннями: відкрито, закрито, день та ніч. Завдяки цьому регулювати влучення світла в кімнату буде просто.
    2. Простота у догляді. Ролетні штори не припадають пилом, тому, як на поверхню матеріалу наносити спеціальний антистатик, що захищає їх від забруднення.
    3. Безліч кольорів. Широкий асортимент кольорів та фактур значно полегшать вибір.
    4. Привабливі зовнішній вигляд. Приміщення, в якому використовуються ролетні жалюзі, має презентабельний та сучасний вигляд.
    5. Висока якість механізму та конструкції товару.
    6. Простота у монтажі. Для того, щоб встановити сонцезахисний виріб, не доведеться наймати фахівців..
    7. Ролети день і ніч чудово гармонують з будь-якими гардинами, портьєрами і навіть ламбрекенами..
    8. Візуальне розширення простору.
    9. Зменшення нагрівання повітря в кімнаті за рахунок рівномірного розподілу ультрафіолету.

    Враховуючи всі вищеперелічені переваги, проблем із вибором та подальшою експлуатацією виробу, не виникне.

    dn3

    Ролети для вікон: як монтувати?

    При встановленні ролетних штор фахівці рекомендують звернути увагу на такі особливості:

    – для пластикових вікон класичного типу, вироби монтуються безпосередньо над віконним отвором;

    – якщо вікна мають нестандартну форму і розмір, ролети кріплять до стелі;

    – установка на стулку або шпатик проводитися, якщо вікна дуже маленькі та вузькі.

    Виходячи з цього, купуючи сонцезахисні жалюзі, важливо передбачити цей пункт і за необхідністю придбати допоміжні матеріали.

    Купити ролети день ніч в Україні

    Якщо вас зацікавила дана система, звертайтеся до нас. Інтернет магазин Ролети України працює для комфорту кожного клієнта. Для оформлення замовлення необхідно вибрати товар та вказати в заявці контактні дані. Менеджери компанії зв’яжуться у найкоротші терміни, проконсультують по окремій позиції товару та допоможуть оформити заявку.

мы на карте google map

Зв'язатися з нами

Roleti.ua

×

×