• Купити ролети закритого типу в інтернеті

    Тканинні ролети закритого типу допомагають захистити приміщення не тільки від ультрафіолету, а й від сторонніх поглядів. Стильні та практичні вироби на пластикові вікна відмінно доповнять будь-який інтер’єр.

    Якщо ви вирішили придбати цей вид виробу, тоді можете не сумніватися у правильності вибору. Інтернет-магазин Ролети України пропонує широкий асортимент якісної продукції для вікон будь-яких типів та розмірів. Якщо клієнт не зможе підібрати потрібну модель сонцезахисних ролетів, не страшно, наша компанія також займається виготовленням товару на замовлення.

    zt1

    Ролети закритого типу: як формується ціна

    Вартість розраховується з урахуванням таких факторів, як:

    – матеріал, з якого виготовляються ролети;

    – вид та якість супутньої фурнітури;

    – розмір готового виробу;

    – тип та особливості механізму.

    Хочеться відзначити, що параметри та остаточна ціна можуть змінюватись в залежності від особистих побажань клієнта.

    Ролети на вікна: де доступні ціни?

    Досвідчені дизайнери рекомендують застосовувати в облаштуванні житла лише якісні матеріали. Ми пропонуємо своїм клієнтам вироби найвищої якості за доступними цінами. Купити жалюзі закритого типу у магазині Ролети України досить просто. Для цього слід перейти до каталогу компанії, підібрати готовий виріб та залишити заявку.

    zt3

    Ролети купити недорого: варіанти та вибір

    Даний тип виробів відмінно підходить для спальні, дитячої кухні, а також для офісу, магазину, кафе, спортивного залу і т.д. Розглянемо види та призначення виробів:

    1. Ролети закритого типу з малюнками та візерунками ідеально підійдуть для оформлення ігрових кімнат, приміщень у дитячих садках, школах, спортивних секціях.
    2. Вибираючи вироби на кухню, краще зупинитися на варіантах, просочені спеціальним розчином. Такі тканинні жалюзі легко миються, вони представлені в широкому асортименті, естетичні та мають привабливий вигляд. До речі ролети з вініловим просоченням, підійдуть і для ванної.
    3. Вироби з анти вигораючим покриттям будуть доречні для балконів, лоджій, веранд, мансард та інших приміщень, в які потрапляє велика кількість сонячного світла.
    4. Для спальні або дитячої можна вибрати ролети з модельного ряду «Блек Аут», даною системою можна користуватися протягом дня, коли потрібно відпочити або покласти малюка спати на денний сон.
    5. Вертикальні жалюзі з печаткою. Особливістю таких виробів є можливість нанесення будь-якого малюнка. Клієнт може самостійно вибрати зображення, що сподобалося, а компанія надалі нанесе малюнок на виріб. Так для кухні найчастіше замовляють вироби з квітами чи фруктами, для дитячих із героями та персонажами. Незважаючи на вартість послуги, цей вид продукції користується популярністю серед покупців.

    Виходячи з перелічених вище пунктів, кожен клієнт може вибрати для себе найбільш підходящий варіант виробів.

    Тканинна ролета закритого типу: переваги системи

    zt2

    Серед клієнтів такі ролети найпопулярніші. Вони відрізняються практичністю та управлінням. Але крім цього до переліку плюсів виробники відносять такі пункти:

    1. Естетичний зовнішній вигляд. Ролети закритого типу на пластикові вікна можна поєднувати зі шторами, ламбрекенами і гардинами. Вони відмінно гармонують з будь-яким дизайном приміщення, меблями та предметами інтер’єру.
    2. Тривалий термін експлуатації. Захисний короб не дозволяє бруду та пилу осідати на поверхню виробів. Завдяки цьому полотно не втрачає первісного вигляду протягом кількох років активного користування.
    3. Висока якість матеріалу. У процесі виробництва використовується якісна імпортна сировина. Такі матеріали не покриваються плямами, не вигоряють під впливом ультрафіолету, не деформуються.
    4. Зручність у експлуатації. Надійний механізм добре фіксує штору в потрібному напрямку та на оптимальній висоті. Керувати жалюзями легко.

    Ролети на вікна тканинні закритого типу: характеристики та особливості

    Особливістю виробу такого варіанту вважається захисний короб, який запобігає попаданню сміття та пилу на деталі механізму. Крім цього система вважається доступною та практичною. У комплектацію входять:

    – тканинне полотно (захищає приміщення від прямих сонячних променів та виконує декоративну функцію);

    – пружинний, електричний та ланцюжковий механізми управління;

    – вал для намотування (призначений для збору та випуску полотна);

    – короб (виконує захисну функцію);

    – напрямні планки (закріплюють деталі системи в потрібному положенні та зменшують знос полотна).

    У процесі виробництва виробів механізм для системи підбирається з урахуванням побажань клієнта і того в якому приміщенні ролети будуть застосовуватися.

    Як купити ролети закриті швидко та недорого.

    Кожен клієнт має можливість вибрати товар у каталозі або зробити індивідуальне замовлення. Для цього потрібно залишити заявку на сайті компанії Ролети України та дочекатися дзвінка співробітника. Вартість залежить від модифікації механізму, дизайну полотна та розміру. А розрахувати остаточну ціну допоможуть наші робітники.

мы на карте google map

Зв'язатися з нами

Roleti.ua

×

×